Lucy

Lucy
Lucy

Sunday, January 23, 2011

Lucy ja Ryan

Lucy ja Ryan tapasivat toisensa Tanskassa lemmenlomalla joulukuussa ja toivomme kovasti iloisia ja terveitä pentuja tästä yhdistelmästä. Ryan on maailman ihanin uros, jonka olisi voinut laittaa mukaan matkalaukkuun ja tuoda Suomeen. Luonteeltaan se on avoin ja suhteellisen rauhallinen. Potkuakin kyllä löytyy aina kun on aktiviteettia tiedossa. Ryanin jälkeläisistä voi sanoa, että ne ovat terveitä, hyvin aktiivisia ja toimeliaita harrastaessaan eri lajeja.

Lucy on hyvin persoonallinen narttu, toiminnallinen ja hauska. Luonnetta löytyy tarvittaessa hyvinkin paljon. Lucy kilpailee tokossa ja sillä on osallistumisoikeus voittajaluokkaan. Lucy on luonnetestattu pistein + 188 laukausvarma. Näyttelyissä Lucy on menestynyt hyvin, sillä on mm. 3 CACIBia muotovalion arvon lisäksi.

Mikäli pentuhaaveemme toteutuvat kuten on suunniteltu, toivomme pennuille aktiviisia ja harrastavia koteja. Sohvakoiriksi näitä ei kannata ottaa. Ota yhteyttä p. 040 733 2030 therese.pipping@gmail.com ja kerron mielelläni lisää! Lisätietoa voit hakea myös oikealla olevista linkeistä.

No comments:

Post a Comment